Kúpiť gymnastické lopty – e-shop

Sprievodca výberom
fitness lôpt


Gymnastické lopty  >  K lopte sieť ... Siete na gymnastické lopty a ďalšie príslušenstvo

K lopte sieť ... Siete na gymnastické lopty a ďalšie príslušenstvo

Používate často gymnastické lopty, alebo sa s nimi dokonca pohybujete v teréne? Aby vám neprekážali a nemuseli ste ich stále vyfukovať a znova nafukovať, využite odolnú sieť na lopty s popruhmi pre jednoduché prenášanie.

Siete na gymnastické lopty slúžia tiež na uskladnenie týchto obľúbených cvičebných pomôcok vo fitness centrách, škôlkach či na rehabilitačných pracoviskách. Balóny sa v nich môžu aj vešať, čo ušetrí miesto ešte viac.

Manipuláciu s rôznymi typmi lôpt uľahčujú cenovo dostupné siete Spartan, ktoré ponúka e-shop inSPORTline. K dispozícii sú tu aj ďalšie doplnky ku gymnastickým loptičkám:

  • Oceľový stojan pre 10 lôpt, vysoký 190 cm, o priemere 32-55 cm, s nastaviteľnými policami - veľmi elegantný, do 100 €
  • Bytelná ručná pumpa určená pre nafukovanie gymnastických lôpt, bazénov, lehátok a iných predmetov, do 3 €
  • Univerzálna nožná pumpa, do 2 €

A viete, ktorá gymnastická lopta je najpredávanejší?

Jednoznačne s priemerom 65 cm, pre výšku postavy 165 až 175 cm a maximálnou nosnosťou 600 kg. Medzi radom modelov teraz vedie inSPORTline Top Ball - lopta novej generácie za cca 14 €, ktorého súčasťou je aj ručná pumpa k ľahkému dofoukávání. "Tento produkt som si vybrala preto, že mi ho odporučil môj fyzioterapeut, to znamená zo zdravotných dôvodov. Som veľmi spokojná a cvičím na ňom denne, "uvádza jedna z mnohých zákazníčok. Ak využíva aj sieť, nevieme, ale sme presvedčení o jej praktickosti.

Zdieľajte článok



Odporúčame gymnastické lopty






Ďalšie novinky

Gymnastická lopta s úchytkami

Prednosťou týchto lôpt sú gumové úchytky, ktoré zvyšujú možnosti využitia lopty, účinne pretiahnu a posilnia nielen nohy a brušné svalstvo.

Strečing na gymnastickej lopte

Fitlopta je úžasna pomôcka na cvičenie. Dá sa na ňej posilňovať, cvičiť v tehotenstve aj pretiahnuť telo po posilňovanie.

Rehabilitačné cviky na gymnastickej lopte

Lopta je tiež výbornou rehabilitačnou pomôckou. Cviky na gymnastickej lopte pomáhajú po zranení, po operáciách, alebo pri funkčných problémoch s chrbtom a ďalšími partiami tela.

všetky novinky