Kúpiť gymnastické lopty – e-shop

Sprievodca výberom
fitness lôpt


Gymnastické lopty  >  Recenzie gymnastických lopt, gymnastické lopty recenzie

Gymnastické lopty - recenzie zákazníkov

Vyberte si gymnastické lopty podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Gymnastické lopty:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Aerobic ball inSPORTline

Cvičím s takýmito loptami vo fit štúdiu a sú fakt vhodné na všetko, na posilňovanie aj aerobic. Dokonca si ju polonafúknutú podkladám pod chrbát pri ceste autom alebo sledovaní TV, keďže ma občas bolieva.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

skladné lacné multifunkčné



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 65 cm

S produktom som maximálne spokojný, kvalita je podľa mňa zaručená a postačujúca. Jediné, čo by som pre zlepšenie odporučil je väčšia možnosť výberu z ponúkaných farebných možností fit lôpt. Doručovateľom väčšiu opatrnosť pri vydávaní zákazníkom, väčšiu svedomitosť pri práci so zákazníkom a jeho financiami.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2014)

S kvalitou som spokojný rovnako ako s farbou fit lopty. Mislím si, že by nebolo zlé k tomu okrem brožúrky s manuálom a cvičeniami nebolo zlé dodávať aj DVD s cvikmi.

Smrdí umelinou. Nebolo by zlé ponúkať fit lopty aj v iných farbách napr. citrónovo zelenej.



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 75 cm

Vybrala som si tento produkt pretože je kvalitný a bola možnosť zakúpenia si k produktu aj pumpa. Na lopte sa výborne sedí, nevymenila by som ju za žiadne kreslo. Tento produkt by som odporúčala ľuďom čo majú problém z chrbticou a držaním tela pri sedení. Výborne sa posilujú pri tom vnútorné stehná a pri rôznych cvikoch ktoré si môžete objednať na CD sa chudne veľmi príjemne bez zbytočných namáhavých cvikoch, a dôležité je že je pri cvičení zábava. Pri cvičení sa dajú precvičovať všetky partie svalstva na tele. Je výborné že loptu si môžete zobrať kdekoľvek, rýchlo sa dá vyfučať a bez námahy sa dá aj rýchlo nafúkať z mini pumpou. Som spokojná z týmto tovarom ako aj zo značkou. Nemusím porovnávať z konkurenciou pretože to je neporovnateľné. Lopta od inej značky ma dokázala popáliť na tele pri zlom pohybe na lopte, a dobre nedržala na zemi. Som nadpriemerne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2012)

Dobrý materiál

nemá



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 65 cm

fit lopta je perfektná vec tak na relax ako aj cvičenie, kúpila som si ju predovšetkým kvôli bolestiam chrbtice, teraz na nej aj rada sedávam za písacím stolom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2016)

materiál, z ktorého je lopta vyrobená, nezapácha pumpička funguje ako má príbalový letáčik obsahuje aj sadu cvičení, je to super



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 55 cm

Produkt som si zakúpila hlavne preto, lebo v obchodoch ten istý tovar je za oveľa vyššiu cenu, aj s poštovým ma to vyšlo min. o 30% lacnejšie. Cez internet nakupujem dosť často a zatiaľ som nemala žiadne zlé skúsenosti. Samozrejme, nenakupujem v "hocijakých" i-obchodoch a zásadne platím až pri osobnom prevzatí tovaru.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2012)



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 65 cm

Dodávka bola bezproblémová, ale kuriér mal šťastie, že nás zastihol doma, keďže sa vopred neozva o koľkej nám tovar doručí. Volal 3 minuty predtým, ako dorazil s tovarom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.02.2015)

Je to presne také, ako to vyzeralo na internete.



Recenzia Gymnastická lopta s úchytkami 55 cm

- ja som si vybrala skôr lacnejší variant, ale som nad mieru spokojná. - vyskúšala som aj iné fit-lopty (dve) ktoré boli kúpené v hypermarketoch a nebola som spokojná - ja som si vybrala produkt,(fit-lopta)ktorý je vhodný aj na cvičenie, ale aj na zábavu pre moju 4-ročnú dcéru ako aj na príjemné a zdravé sedeni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2010)

- konečne som našla fit loptu vhodnu ku svojej výške - za dostupnú cenu - prečo som sa rozhodla pre túto loptu??? - pretože som po druhom pôrode a už to telo nieje to čo to bývalo. a fit-lopta mi pomáha ako aj správne sedieť,a aj pri cvčení



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 65 cm

Som maximálne spokojná, odporúčam každému.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.06.2014)

Výborna cvičebná pomôcka na celé telo...pri precvičovaní vnútorných a vonkajších stehien to výborne cítite a nezaťažuje to tak ako napr.cvičenie s vlastnou váhou.

Nič



Zdieľajte článok


Odporúčame gymnastické lopty






Novinky

Gymnastická lopta s úchytkami

Prednosťou týchto lôpt sú gumové úchytky, ktoré zvyšujú možnosti využitia lopty, účinne pretiahnu a posilnia nielen nohy a brušné svalstvo.

Strečing na gymnastickej lopte

Fitlopta je úžasna pomôcka na cvičenie. Dá sa na ňej posilňovať, cvičiť v tehotenstve aj pretiahnuť telo po posilňovanie.

Rehabilitačné cviky na gymnastickej lopte

Lopta je tiež výbornou rehabilitačnou pomôckou. Cviky na gymnastickej lopte pomáhajú po zranení, po operáciách, alebo pri funkčných problémoch s chrbtom a ďalšími partiami tela.

všetky novinky