Kúpiť gymnastické lopty – e-shop

Sprievodca výberom
fitness lôpt


Gymnastické lopty  >  Praktický a zábavný darček na Vianoce? Gymnastické a rehabilitačné lopty

Praktický a zábavný darček na Vianoce? Gymnastické a rehabilitačné lopty

Slúži k cvičeniu, zábave, posilňovaniu, ako súčasť rehabilitácie, regenerácie i k pobaveniu detí. Čo to je?

Gymnastické, alebo tiež rehabilitačné lopty mnohých tvarov, veľkostí a farieb. Kúpite ich na internete za niekoľko eur. A naše tipy?

Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball - od 45 po 85 cm

inSPORTline predáva gymnastické lopty Top Ball v niekoľkých veľkostiach. Aktuálne najpredávanejšie sú väčšie lopty s priemermi 65 a 75 cm. K loptičkám je pribalená ručná pumpa a nosnosť napríklad pri lopte s priemerom 65 cm (na obrázku) je neuveriteľných 600 kilogramov!

Gymnastická lopta inSPORTline Top Ball 65 cm červená

Kúpite ju v troch farebných variantoch - červený, modrý, šedý za približne 9 €.

A jedna recenzia k farbe:

"Odporúčam aj všetkým ostatným, na balóne sa naozaj dobre cvičí. A v modrej farbe má naozaj pekný odtieň:-) Myslela som, že príde tmavšie modrý balón, takže som "nebeskou" modrou bola prekvapená a potešená. "(Zdroj heureka.sk)

Nechajte sa loptou masírovať

Ďalšou predávanou loptou s masážnymi bodmi a dokonca lacnejšou je Gymnastická a masážna lopta 65 cm.

Gymnastická a masážna lopta 65 cm

A referencie?

"Insportline masážny balón som kúpila pre svoju mamičku, ktorá si ho nemôže vynachváliť. Kreslo odsunula do rohu a využíva len tento balón.Masážne body, ktoré na ňom sú, sú veľmi praktické a majú ďaleko väčší účinok, než balóny "hladké ". Síce nafúknuť ho do patričnej veľkosti vyžaduje pľúcna kondíciu, ale ak vlastníte pumpičku, je to bezproblémové. Balón udržuje tvar, nekotúľa sa po priestore. Môžem len odporučiť." (zdroj Heureka.sk)

Zdieľajte článok



Odporúčame gymnastické lopty






Ďalšie novinky

Gymnastická lopta s úchytkami

Prednosťou týchto lôpt sú gumové úchytky, ktoré zvyšujú možnosti využitia lopty, účinne pretiahnu a posilnia nielen nohy a brušné svalstvo.

Strečing na gymnastickej lopte

Fitlopta je úžasna pomôcka na cvičenie. Dá sa na ňej posilňovať, cvičiť v tehotenstve aj pretiahnuť telo po posilňovanie.

Rehabilitačné cviky na gymnastickej lopte

Lopta je tiež výbornou rehabilitačnou pomôckou. Cviky na gymnastickej lopte pomáhajú po zranení, po operáciách, alebo pri funkčných problémoch s chrbtom a ďalšími partiami tela.

všetky novinky